torsdag 18 november 2010

Gör om gör rätt

Det går inte så bra för mig och mina stickningar just nu. Min snygga Tedman&Kvist tröja är inte längre ett bak-, framstycke och ärm utan fina små garnbollar istället. Fick en känsla medans jag stickade första ärmen att det här blir nog väldigt stort. Mätte masktätheten, som stämde, ignorerade den lilla rösten i huvudet ända tills ärm nr 1 var klar. Då sydde jag ihop axlarna och nålade i ärmen. Naturligtvis var den alldeles för stor. *Suck* Gör om gör rätt....

I veckan har jag stickat på en väska som skulle tovas i tvättmaskinen. Piece of cake tänkte jag i går kväll när den åkte in på 40 grader tillsammans med ett par jeans. Jo men tjena! Ut kom en hård liten klump som jag slet och drog i för att få till någorlunda form. Hur jag ska kunna sy i hop dessa hårda bitar vete gudarna men garnet är alldeles för dyrt för att åka i soporna så jag ska f**n i mej få ihop en väska. Annars blir det gör om - gör rätt.

Nu är frågan om jag haft min beskärda del av stick-otur eller kommer det att fortsätta så här? I sånna fall får jag nog byta både yrke och hobby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar