tisdag 17 april 2012

Och nu blir det reklam

Jag måste bara få tipsa om vad som händer nu på lördag. Cinas Garn får nämligen fint besök av Lisa Åhlström a.k.a Visa Lisa som kommer och har kurs hos oss. Det finns fortfarande några platser kvar så har du inte anmält dig, gör det nu!   

Ta chansen och lär dig sticka efter engelska mönster och upptäck en helt ny mönsterskatt. Man behöver inte vara duktig på engelska för att klara av att läsa en stickbeskrivning utan Lisa går igenom de ord och förkortningar man behöver för att kunna ta sig igenom dem. Personligen så tycker jag att engelska mönster är enklare att sticka efter, för de förutsätter inte att man kan sticka innan, som vissa svenska mönster gör, utan de förklarar noga varje steg på vägen. 

Så här skriver Lisa själv om kursen:
Vad står K, P, K2tog, ssk och YO för? Vad betyder gauge?
Var inte rädd för fantastiska mönsterböcker där mönstren råkar vara på engelska!
Lisa Åhlström går igenom grunderna och när ni går hem känns engelska mönster inte alls omöjliga längre.
Lär dig även hitta engelska stickmönster på nätet.
Ta gärna med egna mönster du tycker är knepiga att förstå så tittar vi på dem tillsammans.

Material: Olika garn och stickor för att prova olika detaljer, men också garn och stickor till ett projekt enligt ett engelskt mönster du vill börja på! Du kommer att vara igång innan kursen är slut!

Var: Cinas Garn, Sjögatan 8, Sundsvall
När: 21 april kl. 14.30-18
Kostnad: 350 kr 

Anmälan görs på mail till info(at)cinasgarn(punkt)se
Välkomna!

1 kommentar:

  1. Jag är så himla ledsen att jag inte kunde vara med. Hade verkligen sett fram emot detta. Men, jag råder inte över vädrets makter och det kom så mycket snö ute hos mig så jag vågade inte ge mig ut med sommardäck på vår besvärliga väg.
    Kram
    Ingrid

    SvaraRadera