söndag 20 februari 2011

Time out

Vaknade idag till en källare full med vatten. Det var stopp i avloppet ute i gatan och eftersom vårt hus ligger lägst trycks vattnet in här. Det var bara att försöka rädda det vi kunde och vänta på hjälp. Vi har haft spolbil och saneringsfirma här under eftermiddagen och just nu surrar avfuktare och fläktar i källaren. Resultatet blev en rejäl vattenskada och de kommer att få bryta upp golven i nästan hela källaren.

Tyvärr gjorde detta att den lilla energi jag hade kvar försvann ut tillsammans med avloppsvattnet. Så jag kommer att ta time out från bloggen ett tag men jag kommer tillbaka så snart jag orkar. Hoppas ni finns kvar och väntar på mig.

Kram Cina

9 kommentarer:

 1. Man måste prioritera, och tyvärr inte ibland, utan alltid. Man orkar ju inte allt man vill:-)
  Hoppas att det torkar fort och inte blir såå hemskt mycket jobb.

  SvaraRadera
 2. Hej! Hoppas att det torkar snabbt trots vinterkylan och att resen oxå går fort att åtgärda. Sen vill jag nog att solen och värmen kommer till dej och gör dej glad och fylld med lust och ork!!
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Klart vi finns kvar. Det viktigaste är ju att ta hand om det vanliga livet. Hoppas att det torkar snabbt och att ni får den hjälp ni behöver.

  SvaraRadera
 4. usch vad jobbigt! det är bara att ta en sak i taget så finns vi kvar här när du orkar med oss igen=9

  SvaraRadera
 5. Usch vad hemskt! Kommer hålla utkik efter dig. kram =o)

  SvaraRadera
 6. Oj, jobbigt värre. Förstår att bloggen läggs i vila ett tag. Hoppas att det ordnar sig så snabbt och smidigt som möjligt!

  SvaraRadera
 7. Allt gott önskar jag dig. Det ska visst bli bättre väder framåt helgen så då hoppas jag du får nya krafter.
  Vänligen
  Ingrid

  SvaraRadera
 8. Lycka till med läckan.
  Nu har jag gjort en liten nystart.

  SvaraRadera