onsdag 15 januari 2014

God fortsättning

Hej,
Nu är jag tillbaka efter en lång bloggpaus. Den var inte tänkt att bli någon paus överhuvudtaget men den här hösten går till historien som en av de värsta. Att ha eget företag, vilket innebär jobb i butik sex dagar i veckan, plus en 2-åring och en man som reser en del i jobbet gör att tiden och orken inte riktigt räcker till allt. Jag går inte in på detaljer eftersom det både är tråkigt och alldeles för privat men det kommer att ske förändringar som gör 2014 till ett mycket bättre år. Så det så!

Stickar jag något då? Jo, en del men inte alls lika mycket som förut.
Junior har fått en tröja att ha när han sover ute i vagnen.

Mönster: SmåDrops 22-34 stl 3-4 år
Garn: Big Delight, 2 nystan
Stickor: 3,5 och 4,5 mm
Övrigt: Mycket bra modell med resår i sidorna och på undersidan av ärmarna. Att man dessutom stickar allt i ett utan sömmar är ytterligare ett plus. Gjorde den medvetet en storlek för stor men det märks inte pga av resåren. Den är dock lite för lång men då kanske den räcker till hösten också om vi har tur. Och så är det skönt om det inte glipar i ryggen när han ligger och sover.

Halsdukar kan man inte ha för många av eller?
Mönster: Drops Extra 0-970
Garn: Sandnes Easy, 3 nystan av varje färg
Stickor: 10mm
Övrigt: Stickade på större stickor än vad mönstret sa och det var ett bra beslut. Tjock, mjuk och mysig. Vad mer kan man begära?

Så, nu var jag igång igen. Hoppas ni är några som fortfarande hittar hit. Ses snart igen!

1 kommentar:

  1. Fin tröja och fin halsduk. Ibland kommer livet emellan bloggandet, det är helt naturligt. Ta hand om dig!

    SvaraRadera