onsdag 22 januari 2014

Ny passion

Ni som följer mig på Instagram har kanske sett att jag har en ny passion eller rättare sagt nygammal - att sy! Som tonåring sydde jag jättemycket kläder, alltså kjolar, shorts, klänningar, tom balklänningar. Sen kom stickningen in i mitt liv och sedan dess har min stackars symaskin mest stått och samlat damm. I höst fick jag tips om två grupper på Facebook och jösses vad mycket snyggt de sydde. Än så länge har jag bara sytt åt junior och det går faktiskt riktigt bra.

Aptröjan är den första jag gjorde och den blev inte så snygg i halsringningen men övning och en massa hejjarop och tips i Facebookgruppen hjälpte. Det här är den senaste jag sydde på min julklapps symaskin, en overlock.

Viss skillnad.....
Nu är jag lite pepp på att sy leggings till mig själv. Har fått tips om ett mönster från tidningen Ottobre som jag ska testa i helgen. Blir det bra så lovar jag att visa dem här. 

1 kommentar:

  1. Vad kul att du kommit igång att sy igen. Visst är det lite jobbigt när man både vill sticka och sy men det funkar om man varvar det. Lycka till med dina vuxenplagg. Ottobre kommer med två tidningar per år med dammönster, men om man inte är jättestor i storleken funkar även stl. 170 i barntidningarna med vissa justeringar.

    SvaraRadera