lördag 17 september 2011

Min stickhörna

Så här ser det ut i mitt hörn i soffan. Jag städar och plockar men lik förbenat så ser det ut så här ett par dagar senare. Nu undrar jag om det bara är hos mig det ser ut så här eller om det finns fler som sprider ut sig? Någon annan som törs visa sin stickhörna?
Published with Blogger-droid v1.6.8

8 kommentarer:

 1. Jag känner igen syndromet. Jag försöker nästan varje dag att sortera upp lite, men dan efter ser det på något märkligt vis likadant ut igen...

  SvaraRadera
 2. Du är absolut INTE ensam om en fullproppad stickhörna....fattar inte hur det kan bli så fullt på så kort tid...

  Kram sytanten

  SvaraRadera
 3. Känner också igen mej :) Någon dag kanske det kommer en blid på min blogg. Men du är som sagt absolut inte ensam om att breda ut dej.

  SvaraRadera
 4. Jag känner absolut igen din belägenhet. Det är samma här men jag har en arbetshörna med ett rejält bord och där ser det för dj... ut för det mesta. Och får det inte plats på bordet så använder jag golvet, just nu fullt med mormorsrutor.

  SvaraRadera
 5. Jag har några kassar som står lite här och där.
  Sen gömmer jag lite i garderoben ochså!!

  SvaraRadera
 6. Jo, men så ser det ut! Man måste ju ha allt nära för att kreativiteten skall kunna flöda!

  SvaraRadera
 7. Jo mönster och pågående projekt ligger i en hög. Får lov att ta ett kort jag oxå...

  SvaraRadera
 8. Jodå, projekten har en tendens att sprida ut sig. Man ska bara testa ett annat garn och titta lite på ett mönster man använde för en tid sedan och sen ringer telefonen eller man behöver kaffe och så vips!!! garn och stickor har tagit över hela lägenheten. Försöket att ha allt i ett hörn av vardagsrummet men.... jag motar och motar men det är för det mesta lönlöst..

  SvaraRadera